Noteer: Zaterdag 28 oktober 2023 Repair Café Voorschoten

Op zaterdag 26 oktober 2023 opent het Repair Café van 10.00 tot 15.00 uur haar deuren voor u.

Als altijd is de locatie: atelier Zij aan Zij in de Passage aan de Schoolstraat 100 en 108 te Voorschoten. Parkeren kan gratis in de Parkeergarage Deltaplein.


Onze groep vrijwilligers staat dan weer klaar voor het herstellen van defecte huishoudelijke apparaten, zoals broodroosters, stofzuigers, koffiezet- en scheertoestellen en lichtarmaturen. Kortom alle apparaten met een snoer en stekker. Daarnaast bent u ook welkom voor kapot meubilair, speelgoed en kleine fietsreparaties en kunnen wij uw messen en scharen slijpen.


Een bezoek aan het Repair Café Voorschoten is kosteloos, maar voor benodigde onderdelen zoals stekkers, snoeren, lampen en batterijen vragen wij wel een kleine financiële vergoeding. Ook een vrijwillige financiële bijdrage van iedere bezoeker wordt op prijs gesteld, waarvan wij weer gereedschappen en materialen kunnen aanschaffen.

Repair Café Voorschoten is op zoek naar vrijwilligers met kennis van elektrische- en elektronische apparaten !
Doordat steeds meer defecte elektrische apparaten worden aangevoerd lopen de laatste tijd de wachttijden bij ons op. Hierdoor zijn wij op zoek naar meer reparateurs met kennis van elektrische- en elektronische apparatuur.
Dus bent u die vrijwilliger, kom dan ons team van Repair Café Voorschoten versterken. U kunt op de laatste zaterdag van de maand ons bezoeken en kennis maken met ons team en de aanwezige bestuursleden. Of u kunt voor een afspraak contact opnemen met Eveline Wiegant via haar e-mailadres evelinewiegant@gmail.com.

Voor overige informatie verwijzen wij u naar onze site: www.repaircafevoorschoten.nl of www.repaircafenederland.nl

Repair Café Voorschoten is altijd op de laatste zaterdag van de maand van 10.00 tot 15.00 uur geopend, uitgezonderd de maanden juli en december.

Repair Café Voorschoten wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemiva-SVG Groep, de firma Heijmans en het Albert Heijn filiaal te Voorschoten.