ZATERDAG 27 JANUARI 2024 is het REPAIR CAFE VOORSCHOTEN WEER GEOPEND


Zaterdag 27 januari 2024 is Repair Café Voorschoten weer geopend van 10.00 tot 15.00 uur in het atelier Zij aan Zij in de passage aan de Schoolstraat 100 en 108 in Voorschoten.
We kijken terug op een succesvol reparatiejaar 2023 met een 70% scoren aan gelukte reparaties. Daarnaast mochten we 3 nieuwe reparateurs welkom heten, die nu deel uitmaken van ons goed geolied team van reparateurs. Van de Gemiva-SVG groep mochten wij weer gebruik maken van haar ruimten in de passage aan de Schoolstraat en ook de lunch voor onze vrijwilligers werd weer gesponsord door Albert Heijn.
Vol vertrouwen gaan de vrijwilligers van het Repair Café Voorschoten weer iedere laatste zaterdag van de maand van start in dit nieuwe jaar. Alleen de maanden augustus en december zijn wij gesloten.
Onze groep vrijwilligers staat dan weer klaar voor het herstellen van alle defecte huishoudelijke apparaten, zoals broodroosters, stofzuigers, koffiezet- en scheertoestellen en lichtarmaturen. Kortom alle apparaten met een snoer en stekker. Daarnaast bent u ook welkom voor kapot meubilair en speelgoed en kleine fietsreparaties en kunnen wij uw messen en scharen slijpen.
Een bezoek aan het Repair Café Voorschoten is kosteloos, maar voor benodigde onderdelen zoals stekkers, snoeren, lampen en batterijen vragen wij wel een kleine financiële vergoeding. Ook een vrijwillige financiële bijdrage van iedere bezoeker wordt op prijs gesteld, waarvan wij weer gereedschappen en materialen kunnen aanschaffen.
Voor overige informatie verwijzen wij u naar onze site www.repaircafevoorschoten.nl of www.repaircafenederland.nl
Repair Café Voorschoten wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemiva-SVG Groep, de firma Heijmans en het Albert Heijn Filiaal Voorschoten.