Zaterdag 27 augustus 2022 is het eerst volgende Repair Café Voorschoten

Alhoewel bij eerdere berichten stond vermeld dat wij zaterdag 30 juli 2022 geopend zouden zijn, is dit echter niet het geval door de jaarlijks terugkerende paardendagen in Voorschoten.

Voor dit jaar bent u weer van harte welkom op de laatste zaterdagen van de maanden augustus, september, oktober en november van 10.00 tot 15.00 uur in het atelier Zij aan Zij in de passage aan de Schoolstraat 100 en 108 in Voorschoten.

Bij ons kunt u terecht met defecte apparaten, zoals broodroosters, stofzuigers, koffiezetapparaten, lichtarmaturen en tuingereedschappen, kortom alle apparaten met een snoer met stekker of werkend op batterijen. Daarnaast staan wij ook voor u klaar voor kleding- en textielreparaties en bent u bij ons welkom met kapot meubilair en speelgoed. Ook voor het slijpen van scharen en messen en herstel van kleine gebreken aan uw fiets kunt u bij ons terecht.

Een bezoek aan het Repair Café Voorschoten is kosteloos, maar voor benodigde onderdelen zoals stekkers, snoeren, lampen en batterijen vragen wij wel een kleine financiële vergoeding. Ook een vrijwillige financiële bijdrage van iedere bezoeker wordt op prijs gesteld, waarvan wij weer gereedschappen en materialen kunnen aanschaffen.

Voor overige informatie verwijzen wij u naar onze site www.repaircafevoorschoten.nl of www.repaircafenederland.nl

Repair Café Voorschoten wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemiva-SVG Groep, de firma Heijmans en het Albert Heijn Filiaal Voorschoten.