ONDANKS DE HITTE TOCH EEN VOL REPAIR CAFE OP ZATERDAG 24 JUNI J.L.

Het was weer een drukte van belang op zaterdag 24 juni jongstleden. Er werden ruim 40 gebruiksgoederen ter reparatie aangeboden. De technische vrijwilligers hadden slechts 3 uur de tijd om dit alles te repareren.
Ook nu waren er helaas weer een paar apparaten die niet hersteld konden worden, zoals de bekende Senseo waarvan de boiler kapot was. Wel repareerden de technische vrijwilligers onder andere, een paraplu die niet meer open ging, een pedaalemmer, een soeplepel die met een met popnagel werd gerepareerd, een dure kaasschaaf die later werd gelast, een oude lamp en zelfs een antiek rekje. Ook werden er kristallen onderzetters gemaakt, een oude reis- wekker en zelfs een radio-installatie werd weer gerepareerd.
Het kledingreparatie-station mocht zich stond weer ruim in de belangstelling en Corry had haar handen vol.
Ook werden er een behoorlijk aantal reparatie adviezen gegeven om zelf aan de slag te gaan. Vanwege de drukte liep de wachttijd helaas weer wat op. Maar met het bekende kopje koffie en de zelf gebakken koekjes van de cliënten van de Gemiva viel het uiteindelijk allemaal reuze mee.

In verband met de PAARDENDAGEN te Voorschoten zal er in tegenstelling tot wat was aangegeven geen Repair Cafe in de maand JULI plaatsvinden. Ook in Augustus is het Repair Cafe gesloten, dit keer in verband met de vakantie. Het eerst volgende Repair Cafe zal dan weer op Zaterdag 30 SEPTEMBER a.s. zijn.

Om het voortbestaan van het Repair Café te garanderen kunt “ ook u “ uw eigen steentje bijdragen door zich aan te melden als DONATEUR van het Repair Café te Voorschoten. Door slechts € 10,00 (tien euro) over te maken naar het rekeningnummer: NLRABO 031 469 1820 ten name Repair Café Voorschoten met de vermelding “ Donateur van het RCV “.
Hiermee steunt u onze Stichting en bevordert u de duurzaamheid en het meer bewust worden van repareren voor jong en oud in uw eigen dorp. Geef u dus vandaag nog even op.
Voor meer informatie: zie www.repaircafevoorschoten.nl