Repair Café Voorschoten is op 11 februari j.l. van start gegaan !

Op Zaterdag 11 februari zal om 09.30 het Repair Café Voorschoten (RCV) officieel geopend worden. Op dat tijdstip opende onze waarnemend burgemeester, mevrouw Pauline Bouvy-Koene het nieuwe Repair Café . Daarna werden er vanaf 10.00 veel kapotte gebruiksvoorwerpen ter reparatie aangeboden.

In plaats van een defecte broodrooster, krultang, stofzuiger, strijkijzer etc. weg te gooien, is het vanaf 11 februari mogelijk om ermee naar het Repair Café te gaan. In het Atelier Zij aan Zij van de GEMIVA, aan de Schoolstraat 100 en 108 (in de bekende Passage) is het nieuwe Repair Café gevestigd. Daar zijn technische en deskundige vrijwilligers aanwezig om uw kapotte spullen in aanwezigheid en waar mogelijk: samen met u te gaan repareren. Uiteraard kunnen onze vrijwilligers niet alles maken, het gaat om relatief kleine reparaties aan huishoudelijke apparaten, meubels, fietsen met kleine problemen of een lekke band, een kledingreparatie, kapot speelgoed, reparaties aan allerlei houtwerk of een kapotte stoel, computers en/of printers etc. etc.

Verder is er in ons Repair Café ook de gelegenheid om eens andere dorps- en buurtgenoten te ontmoeten. Onder het genot van koffie of thee (tegen een kleine vergoeding) niet alleen te praten over het repareren van spullen maar ook om met elkaar eens van gedachten te wisselen.
Na de speciale openingsdag op 11 februari zal ons Repair Café met ingang van de maand Maart voortaan op elke LAATSTE zaterdag van de maand geopend zijn.

Het bestuur en de vrijwilligers van het Repair Café Voorschoten heten u dus van harte welkom op elke laatste zaterdag van de maand. ( uitgezonderd in de maanden Augustus en December ).

(bijgewerkt 21-03-17)