THEMA in februari: “SCHAREN EN MESSEN SLIJPEN”

THEMA van REPAIR CAFÉ VOORSCHOTEN op 24 Februari aanstaande is:

“SCHAREN EN MESSEN SLIJPEN”

Speciaal voor wie al weer voorbereidingen aan het treffen is voor het zomerklaar maken van zijn/haar tuin is er op Zaterdag 24 februari in het Repair Café Voorschoten, van 10.00 tot 16.00 uur een speciale gast die scharen en messen zal gaan slijpen. Kom dus met uw eigen (hand)tuingereedschap en wij maken er weer een goed bruikbaar gereedschap van. Botte keukenscharen, messen of divers ander handgereedschap (zoals een beitel of zelfs een plamuurmes) kunt u ook meenemen en deze bij de heer Juffermans laten slijpen.

Alle overige reparatie-stations blijven gewoon open

Uiteraard zullen ook onze ander reparatie-stations gewoon geopend blijven waaronder: het Electro station (overal waar een snoer aan zit), ons Kleding station, ons Hout en Speelgoed station, ons Fietsstation en ons overige en laatste station (overal waar geen snoer aan zit).

Tijdens het afgelopen Repair Café in januari werd er van de ingebrachte reparaties weer 70% gerepareerd. Een geweldig resultaat wat mede te danken is aan de mileu-bewuste en duurzame Voorschotenaar zelf.

Ook “vriend” van het Repair Café Voorschoten worden!

Ook werden er weer een behoorlijk aantal mensen “ Vriend van het Repair Café Voorschoten “. Voor een bedrag van slechts 10,00 euro steunt u het Repair Café in Voorschoten waarvan wij weer gereedschappen en diverse onderdelen kunnen kopen. Mede dankzij onze trouwe sponsoren kunnen wij 10 keer per jaar “ een RC “ organiseren maar uw financiële steun is daarbij onontbeerlijk. U draagt dus als het ware maar één euro per RC bij.
Wordt nu ook vriend van ons Repair Café Voorschoten, stort dan slechts 10,00 euro op Stichting Repair Café Voorschoten, NL97 RABO 0314 6918 20

Data/openingstijd (10.00 tot 16.00 uur) van Repair Café Voorschoten 2018

– zaterdag 24 februari zaterdag 25 augustus
– zaterdag 31 maart zaterdag 29 september
– zaterdag 28 april zaterdag 27 oktober
– zaterdag 26 mei zaterdag 24 november
– zaterdag 30 juni juli/december gesloten

U bent van harte welkom op Zaterdag 24 februari a.s. van 10.00 tot 16.00 uur.

Neemt u een vriend of vriendin mee en vraag of hij/zij nog iets te repareren heeft. Zo heeft u beiden een gezellige ochtend/middag met een goed kopje koffie en gaat u samen (meestal) weer tevreden naar huis.

Voor verdere informatie kijkt u even op:
www.repaircafevoorschoten.nl of op de site www.repaircafenederland.nl