OPNIEUW REPAIR CAFÉ IN DE PASSAGE / ZATERDAG 25 MAART

Zaterdag 25 maart a.s. van 10.00 tot 13.00 uur zal het pas geopende Repair Café Voorschoten (RCV) voor de tweede maal in haar bestaan de deuren weer wijd openen.

Locatie: Schoolstraat 100-108, in het Atelier Zij aan Zij van de Gemiva.

Was het tijdens de eerste maal nog relatief rustig door de op die zaterdagmorgen vallende sneeuw, ditmaal verwachten de vrijwilligers van het RCV aanzienlijk meer mensen die iets leuks te repareren hebben. En net zoals bij de eerste keer kunnen ook nu weer (kleine) gebruiksgoederen ter reparatie aangeboden worden. Hierbij te denken aan elektrische apparaten, fietsen, meubels, houten speelgoed en houten gebruiksvoorwerpen, computers, speelgoed en kapotte kleding, etc. etc. En ook nu weer zullen de medewerkers en de cliënten van Gemiva voor een kleine vergoeding voor de koffie zorgen. Het bestuur en alle technische vrijwilligers van het Repair Cafe Voorschoten zijn de leiding van de Gemiva dankbaar voor het ter beschikking stellen van deze midden in het Centrum van Voorschoten gelegen ruimte.

Voor verdere informatie: zie de site van het Repair Cafe Voorschoten www.repaircafévoorschoten.nl en algemeen: www.repaircafe.nl. Het RCV is elke laatste zaterdag van de maand geopend, met uitzondering van de maanden augustus en december.

Dit jaar zal het RCV geopend zijn op de volgende zaterdagen:

29 april, 27 mei, 24 juni, 29 juli, 30 september, 28 oktober en als laatste op 25 november.

Alvast tot ziens op Zaterdag 25 maart van 10.00 tot 13.00 uur!