Repair Café Voorschoten gaat weer van start op 25 september a.s

Op zaterdag 25 september 2021 gaat Repair Café Voorschoten weer van start !

Na een Lock down van 1,5 jaar, als gevolg van de uitbraak van het coronavirus, is het dan zo ver dat Repair Café Voorschoten weer haar deuren opent. 

Door de nu nog geldende restricties, zoals het 1,5 m afstand houden, maximaal 1 bezoeker per 5 m2 en voldoende ventilatie zijn wij tijdelijk neergestreken in het gebouw “De Werf” bij de kerk Het Kruispunt, naast AH in de Schoolstraat 4 in Voorschoten. Door bovengenoemde restricties hebben wij besloten voorlopig alleen elektrische apparaten te ontvangen voor herstel.

Dus op 25 september 2021 van 10.00 uur tot 15.00 uur kunt u bij ons terecht met allerlei defecte huishoudelijke apparaten, zoals broodroosters, stofzuigers, koffiezetapparaten, scheertoestellen en lichtarmaturen, kortom alle apparaten met een snoer en stekker.

Een bezoek aan het Repair Café is kosteloos, maar voor benodigde onderdelen vragen wij wel een kleine financiële vergoeding. Ook een vrijwillige financiële bijdrage van onze bezoekers wordt op prijs gesteld, waarvan wij weer gereedschappen en materialen kunnen aanschaffen.

Voor overige informatie verwijzen wij u naar www.repaircafevoorschoten.nl of de site www.repaircafenederland.nl

Repair Café Voorschoten wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemiva-SVG Groep, de firma Heijmans en het Albert Heijn Filiaal Voorschoten.